Gyermekfogászat

A gyermekfogászati ellátásban a legfontosabb a kis páciensek bizalmának megszerzése, annak érdekében, hogy párbeszéd alakulhasson ki a kezelőorvos és a leendő "kis betege" között.

A gyermekkori élmények egész életen át tartó meghatározói lehetnek a fogazati egészségnek. A módszer lényege a fokozatosság, a rendszeres kontroll.

Legkevesebb félévenkénti rendelőlátogatásra van szükség már az elő fogak áttörésétől kezdve, még az első panaszok kialakulása előtt. A kétirányú kommunikáció létrejötte lehetőséget teremt a fogorvos számára, hogy segítséget nyújtson a gyermeknek félelmei leküzdéséhez. Ideális esetben az első ülések (gyermekfogászati ellátások) alkalmával ezért csak a fogorvos, a rendelő és a berendezések bemutatása, a hozzászoktatás a cél. Kedvező esetben ki sem alakul elhárító magatartás a kicsik részéről. Később a létrejött szúvasodások gyorsabban és kisebb terhelés mellett elláthatóak. A szülő együttműködése a gyermekek ellátásában nélkülözhetetlen segítség a szakember számára. Gyermeke egészsége közös célunk, ezért keressen minket, kérje tanácsainkat.

Gyermekfogászat árak:

Tejfog tömés 5.000 Ft
Tejfog gyökérkezelése 5.000 Ft
Tejfog eltávolítás 4.000 Ft
Barázdazárás 7.000 Ft